tirsdag 22. april 2008

My first post about fashion (Effind, dont kill me!)

Everyone who has a blog, almost, post pictures of themselves with clothes, fashionshows and stuff like that.. Well, I have done that yet.. until now!

I wont post a picture of me.. (yet!) but of one of those I admire in the fashionway.
Her name is Hilma Nikolaisen! Yeah, NOT kate moss or one of those chicks.
But a norwegian punk/rock girl.
"Hilma Nikolaisen har føtter i størrelse 42, og synes sko er slitsomt. Det hindrer henne imidlertid ikke i å være en av Norges best kledte kvinner.
OSLO: Motemagasinet Elle har nylig kåret Hilma Nikolaisen (24) fra Moi utenfor Flekkefjord til én av Norges tre best kledte kvinner. Hun troner på pallen sammen med butikkinnehaver og eks-fiolinist Marte Krogh og skuespiller Pia Tjelta.
- Stilen min er klassisk, stabil og sliten, men forhåpentligvis med en viss eleganse.
- Jeg blir inspirert av steder, settinger, musikk, natur, byer og gater hvor jeg har lyst til å passe inn, tilføre noe eller være en del av, sier Serena Maneesh-bassisten til Elle.
Hun ble overrasket over å havne så høyt på best kledt-lista, og bedyrer at hun har et avslappet forhold til klær og mote.
- Jeg er fan av å holde det rent og enkelt, uten for mye rot i uttrykket. Det er veldig stas å vite at andre synes jeg kler meg bra. På samme tid blir jeg litt småstresset ved tanken på å skulle leve opp til noe slikt, sier Hilma
" -> http://www.fvn.no/kulturpuls/musikk/article400666.ece


Ingen kommentarer: