fredag 18. april 2008

ALIEN

<-- Eivind / Affind / Effind / Æffind / Dø'hNavn: Eivind

Man skulle tro han var en homo sapiens, MEN der har vi tatt grundig feil - han er nemlig en krysning mellom en Nasalis larvatus, en europeisk Lutra lutra og et romvesen. Også tenner han på hår, tak og stolper. Også drikker han kaffe. Mye kaffe.

"Garfield" without Garfield.

For de som ikke helt vet hva et romvesen er, og som lurer på hvorfor man kan koble Æffind opp til dette: Romvesen er en populær benevnelse på et utenomjordisk vesen som tenkt å leve eller eksistere på andre planeter eller ellers i universet. Det er ikke påvist at det finnes slike vesen, intelligent eller ikke. Innen science fiction er ulike teorier og former for romvesen beskrevet i et omfattende omfang.Romvesen blir generelt omtalt uten henvisning til om det er et intelligent vesen eller ikke, men det er ofte underforstått at det er intelligent og at det er humanoid. Utenomjordisk liv i form av for eksempel bakterier eller mikro-organismer blir ikke vanlig omtalt som romvesen.Det finnes et utall spekulative teorier om virkelige hendelser hvor det spekuleres i om romvesen har vært involvert, og om statlige myndigheter og organisasjoner har vært involvert i operasjoner for å dekke over virkeligheten. Area-51 i New Mexico, USA, et testområde for fly, er knyttet til flere teorier og historier om romvesen. Spillefilmen Independence Day er et eksempel på en film sentrert rundt en slik teori.
Og hvorfor jeg kobler han opp til en Nasalis larvatus er fordi jeg synes de er tøffe. Også er de late og litt treige. Også blir de glad av småting, som for eksempel stolper og slikt.

En lutra lutra, tja. Du kan jo bedømme sjæl!

Ingen kommentarer: