torsdag 26. februar 2009

FUCKFUCKFUCK

FUCKFUCKFUCK
skulle ut på lørdag jeg, skulle faktisk til LOFOTEN til helgen
men neeidaa, tror du ikke jeg måtte gjør om billetten min. Takk skal du ha!

Om noen har noen filmråd som jeg kan bruke HELE helgen min på, give it to me.


Forresten, her er mine nye tatoveringer.

3 kommentarer:

Helene sa...

Du har tattoveringer?! :D De er fine!! Sånt som jeg hadde gjort om jeg hadde turt og funnet noe fint nok til at jeg hadde villet prikke det permanent inn i huden min med nål og blekk. Men akk.

Hva betyr det? Hva betyr det?? :D

Tattoveringer er stilig! På alle andre enn meg. Samme med piercinger. Jeg piercer øra. Det får holde. :P

Maiken sa...

Heheh, du er en søtis Helene!
Veritas betyr sannhet og aequitas betyr rettferdighet. Har flere da!? Havent you seen them? :o omgomg.

Hvordan er Japan? Hver eneste gang jeg ser en hello kitty så tenker jeg på deg <3

Helene sa...

I don't believe I have! :O omsbomsb! Vise dem til meg når jeg kommer tilbake og vi har den store Hello Kittys-rabiate-fans-gjenforeningen!! :D

Japan er veldig fint! Jeg har skriftlige tester jeg stort sett skjønner null og niks av denne uka, så jeg titter på kanjier og gjetter litt og ruler engelsken. (Med unntak av de som er "oversett til japansk" og er av typen "Many people in India work in agriculture" eller "tourism is a very important part of Andorra's economy" - de går litt over stokk og stein, men det går på et vis. :P)

Ellers...
Japansk dans er utrolig morro, og der skjønner jeg hva som foregår, hurra! :P Nå kan jeg tom. ta på meg yukata selv, knytte min egen obi (ikke sånn fancy, men greit nok på en yukata) og folde det hele sammen igjen! (Regel nummer én: det finnes regler for alt!)

Og jeg spiser lunch med en liten gruppe japanske klassekamerater hver dag. Og har sangtimer hver torsdag i storefri med verdens søteste sangdame.

Aaaaaww! :') <3 Jeg håper du sitter masse på hellokittyhell.com - for da tenker du på meg hele tiden! :D Savner deg, nemlig! Det blir litt leit å komme tilbake på skolen uten å gå i klasse med deg. *sukk*